Jag mådde bättre än på länge efter massage

Jag mådde bättre än på länge efter massage

Det har varit mycket med den här skilsmässan och flytten till en lägenhet. Jag har givetvis inte mått riktigt bra men nu börjar jag komma på fötter igen. Jag är glad över att jag har goda vänner och ett jobb jag trivs med för det är tack vare detta som jag ändå har stått ut, även när livet har varit tungt. En av mina vänner tyckte att jag behövde få en stund i vardagen som bara var för mig, något som skulle få mig att glömma sju sorger och åtta bedrövelser och hon bjöd mig på en massage i Klippan hos Eva Klang Friskvård & Underhållning. 

Jag uppskattade verkligen att få komma dit och få massage och hon som gav mig denna behandling i massage i Klippan sa att det var längesedan hon haft en kund som var så spänd i musklerna som jag, men efter drygt en timmes massage var alla spänningar upplösta och jag vet inte när jag mått så bra senast som efter besöket hos Eva Klang Friskvård & Underhållning. Jag vill verkligen att alla ska kunna få må bra, och har ni haft det jobbigt i livet kanske det är en massage som skulle kunna pigga upp er? Självklart går det lika bra att få massage även för er som inte drabbats av svårigheter i livet. Faktiskt är det så att till Eva Klang Friskvård & Underhållning är alla lika hjärtligt välkomna under förutsättning att ni söker massage i Klippan med omnejd. Jag kommer att gå tillbaka flera gånger för nu har jag ingen mer än mig själv att ta hänsyn till. Barnen är utflugna och jag bor själv så ingen behöver ha åsikter om vad jag gör på min fritid och ingen gubbe som tjatar om vad jag ska laga för mat. 


Kommentarer är stängda.