Ont i hela kroppen

Ont i hela kroppen

Hallå där bloggen! Efter några intensiva dagar med alldeles för mycket fysiskt arbete så har det nu blivit dags att unna sig själv en massage. Det är både välförtjänt och välbehövligt. Jag har hjälpt min närmaste kompis att flytta och eftersom att det bara var två våningar upp som han skulle flytta så behövdes det ingen flyttfirma till det, men såhär i efterhand så kan jag nog tycka att det hade varit ett bättre alternativ. Jag visste inte att en soffa kunde vara så himla tung som den han har, att bära upp den tog kol på mig fullständigt. Nu känner jag att ryggen, nacken och axlarna inte mår alls som de brukar. Antingen är det träningsvärk eller så har jag inte burit på ett korrekt sätt, oavsett så är nog massage en lösning för problemen. Det kanske inte låter så farligt att bära lite möbler två våningar men då vill jag informera er att min kompis bor i en fyra med två barn så det var väldigt mycket möbler. Att bära upp en säng och en soffa hade väl inte varit några problem, men när det istället blev tre sängar, två skrivbord, ett matbord och en stor soffa. Då kan ni räkna med att det kändes i kroppen efteråt. Sen vet jag själv hur det är när man flyttar, man vill få klart allting när man ändå är igång även fast det kanske inte är så bra för kroppen. Så vi genomförde hela flytten under en dag och då är det inte så konstigt att kroppen blir överbelastad, speciellt om man inte brukar hänga så mycket på gymmet. Jag tror inte att jag har satt min fot på gymmet i Örebro under de tio åren som jag har bott här, så det är inte så mycket muskler på den här kroppen om man säger så. Nu ska jag sätta mig ner en stund och se om jag hittar någon ledig tid för massage.  


Kommentarer är stängda.