Min nymålade lägenhet

Min nymålade lägenhet

Dagen inleds med ett inlägg och det kommer i vanlig ordning att bli ett rekommendationsinlägg, som nu kommer att ta upp det här med att kunna få det målat och tapetserat med fackmannamässiga resultat om man vänder sig till en målare i Örebro. Jag har köpt en lägenhet och den var inte så fin när det kommer till ytskikten. Golven är redan utbytta men så var det ju då dessa hemska tapeter som jag bara inte kände passade min stil. Jag är helt värdelös på att måla och tapetsera men jag har goda vänner som säger att de kan detta. Ingen av dem är dock utbildade målare och jag är ganska så pedantiskt lagd så jag skulle aldrig stå ut med att få ett resultat som inte var perfekt. På grund av detta tackade jag nej till erbjudandet om att få hjälp av goda vänner och bestämde mig för att i stället vända mig till en riktig målare och jag fann då en målare i Örebro som kändes pålitlig och seriös. Jag vände mig till Hessleby Måleri och jag måste säga att de gjorde ett fantastiskt jobb, så jag vill tack vare det rekommendera det här företaget till er, mina kära läsare.  

Det går att få hjälp med i stort sett allt som har med målning och tapetsering att göra, så oavsett om det är en fasad som ska målas eller en lägenhet som behöver ny färg och tapeter så är det en bra sak att göra att anlita dessa målare i Örebro. Dessutom går det lika bra för er som bor en bit utanför Örebro att få deras hjälp. Nu trivs jag i lägenheten som blev fantastiskt fin efter att Hessleby Måleri varit i farten.  


Kommentarer är stängda.