Vi bokar nog städservice

Vi bokar nog städservice

Tjoho bloggen!

Nu så börjar vi fixa i ordning lite inför helgens kommande aktiviteter, det är min bästa kompis födelsedag så vi andra har planerat en liten överraskningsfest åt henne vilket kommer bli riktigt kul. Vi har hyrt en stor lokal som troligtvis kommer bli väldigt bra, det kommer dock inte bli så kul att städa efteråt. Men någon pratade om städservice så det kan ju alltid vara ett alternativ, jag hade hjälp av städservice en gång för längesedan när jag anordnade en tillställning och då var det riktigt skönt. Men nu får det vara nog med snack om städservice och så flyttar vi istället fokus till överraskningsfesten. Vi har stora planer så det kommer nog bli väldigt bra, jag kommer hämta upp min kompis på fredag efter jobbet och så kommer vi åka hem till mig i Falköping. Jag har sagt till henne att vi ska gå ut på restaurang och eftersom att jag bor närmast centrum så kan vi göra oss i ordning hemma hos mig. Där efter kommer jag sätta på henne en ögonbindel och så ska vi köra till lokalen där alla hennes vänner är samlade. Vi har fått tillgång till lokalen redan nu för att förbereda så vi är några stycken här nu som pyntar och håller på, det här kommer bli en sån succé. Senare idag ska jag åka hem till mamma och pappa som bor en bit utanför Falköping, vi ska käka lite middag och bara umgås. Det är en tradition vi har på onsdagar, det är nämligen den enda dagen som vi alla är lediga från jobb och fritidsaktiviteter. Utöver det så ska jag nog inte göra så mycket mer, kanske svänger förbi min kompis på vägen hem för att kolla vad hon gör. Nästa inlägg kommer att publiceras efter helgen och då lär jag ha en hel del att berätta.  


Kommentarer är stängda.