Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Rosenmetoden Massage för kropp o själ

Hej och god förmiddag på er alla läsare! Jag hoppas att ni haft en fin vecka så här långt och att den bara blir bättre allt vad den lider! Så här på onsdagen var det en sak som jag ville berätta för er här i min blogg. Jag tänker skriva om hur jag gjorde när jag under hösten fick värre problem än vanligt med spänningar och värk i hela kroppen och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med problemet. Det finns säkert många fler än jag som skulle ha nytta av att få massage i Visby. Tänkte tipsa er om företaget Rosenmetoden Massage för kropp o själ. 

Jag är en sådan där SVBK (Sveda värk och brännkärring). Jag har kroniska smärtor i kroppen som inte är koncentrerade till någon särskild punkt. Värken flyttar sig. Ena dan värker ryggen, nästa dan är det axlarna, tredje dan höfterna och så håller värken på att flytta runt i kroppen. Därför blir jag inte tagen på allvar av läkarna på vårdcentralen, däremot blir jag i allra högsta grad tagen på allvar när jag kommer till Rosenmetoden Massage för kropp o själ. Jag är så nöjd med vad denna massage gör för mig. Om du liksom jag har problem med spänningar och värk, eller om du bara är i behov av en skön och avstressande massage så rekommenderar jag dig att prova på denna massage i Visby. Hela min kropp mår bra av det här även om jag förstås aldrig kommer att bli helt smärtfri. Det är verkligen att göra något riktigt fint för sig själv när man går till Rosenmetoden Massage för kropp o själ för att få deras hjälp inom massage i Visby. 


Kommentarer är stängda.