Nails By Lissel

Nails By Lissel

Känn er välkomnade in till bloggen även idag alla mina kära läsare och till ett inlägg som jag tror att ni kommer att tycka om. Jag har varit på en nagelsalong och fått gjort en nagelförlängning. På grund av att jag blev så nöjd så ville jag berätta om den här salongen som heter Nails By Lissel för er, så att även ni som önskar få gjort en nagelförlängning i Borlänge ska veta om att ni kan få detta gjort om ni går dit. 

Jag är väldigt imponerad över att personalen på det här företaget är så duktiga inom naglar och glatt överraskad eftersom det är första gången som jag varit där. I och för sig så hade jag bara hört gott om Nails by Lissel eftersom jag har ett par vänner som också varit där. Så när det var dags för mig att gå till någon salong för en nagelförlängning i Borlänge tvekade jag inte på att vända mig till Nails By Lissel, och jag kan bara hålla med mina vänner om att det här är ett oerhört bra företag. Därför vill jag rekommendera er som vill få gjort någon nagelbehandling eller nagelförlängning i Borlänge att också gå till Nails By Lissel, för där kommer ni att få de naglar som ni vill ha och till en rimlig kostnad. Att det inte kostade mer än vad det gjorde är egentligen lite konstigt eftersom de var så noggranna. De jobbade intill perfektion. Personalen är välutbildade och med alla utbildningar som krävs, kryddat med en hel del erfarenhet så det kan inte bli annat än bra. Nu får alla mina kära läsare ha en bra helg för det är ju fredag idag. Då hörs vi av efter helgen, tack och hejdå! 

 


Kommentarer är stängda.