Fridas massage & hälsa

Fridas massage & hälsa

Tjenare mors i lingonskogen alla mina läsare. Jag är en sån där person som verkligen månar om mina medmänniskor, det har ni säkert märkt när ni kommer in till bloggen och läser mina inlägg. Har jag varit med om någonting bra så delar jag alltid mina upplevelser med er, för jag tänker då att ni också kan göra som jag har gjort, och idag ska det handla om massage i Lerum här på bloggen. 

Jag har tänkt på i flera år att jag skulle gå på massage men det ligger någonting i det här begreppet mycket snack och lite verkstad, för denna plan stannade på planeringsstadiet ända tills för en vecka sedan. Då fick jag en massagebehandling i present av min äldsta dotter, och det var en massage på ett företag som heter Fridas massage & hälsa. Gud i himlen vad skönt det var! Inte för att jag vet så mycket om hur en duktig massör ska vara, men det är väl någonting i stil med hur jag upplevde att Frida Björk är. Det är hon som äger det här företaget och ger dessa behandlingar i massage. Hon är utbildad och certifierad inom massage. Jag tycker att denna massage i Lerum var både behaglig, skön och fantastisk så jag kommer helt klart att gå dit igen. Det var alltså om det här jag ville berätta för er på bloggen idag så att ni också ska få kunna må lika bra som jag gjorde. Oavsett vilket ditt syfte är med massage så kommer du antingen att kunna få en stunds härlig avkoppling, eller få hjälp mot värkande och ömmande muskler och leder när du vänder dig till Fridas massage & hälsa. 


Kommentarer är stängda.